Köszönjük, hogy a MagNet Közösségi Házat választottad programod helyszínéül! 

A Ház fenntartása és a programod zavartalan megtartása érdekében ismerd meg Házirendünket! 

A bérlői házirend előírásainak betartása mindazon személyekre kötelező érvényű, akik a MagNet Közösségi Háztól termet bérelnek, illetve valamely bérlő vendégei, programjának résztvevői, továbbá akik a termekben, vagy azok előterében, illetve a Ház közös használatú helyein (folyosó, lépcsőház, mosdók, lift) tartózkodnak.

Aktuális házirendünk érvényes: 2024. március 1-től. 

ÁLTALÁNOS 

1. A Bérlő felelős az 1 főre jutó 1 m2 helyigény betartásáért, tehát a terem befogadóképességénél több embert nem engedhet be a programjára. Ezen feltétel nem betartásából eredő bármilyen baleset, kár, és egyéb probléma a Bérlőt terheli, és a továbbiakban kizárja a Házban való újabb bérlés lehetőségét. 

2. Ha a Bérlő reklám céljából szeretne programjával kapcsolatban hirdetést elhelyezni a Közösségi Házban, akkor 1 db, maximum A/4-es méretű plakátot van lehetősége leadni a Recepción, mely ezt követően a vezetőséggel egyeztetve kerülhet ki a Ház hirdetőtáblájára. A folyosók és a termek falaira plakátot, szórólapot, stb. kérjük, ne ragassz, illetve egyéb hirdetést is csak a MagNet Ház recepciójával való egyeztetés után rakj ki! 

3. A termek megfelelő beosztásához, és az esetleges konfliktusok elkerülése érdekében, a teremfoglalásnál a Bérlőnek jeleznie kell, ha a tervezett programja hangosabb, mint egy átlagos beszélgetős előadás. 

4. Amikor szőnyeg vagy babzsák van a teremben, kérjük a cipőket a termen belül, az ajtó mellett, a padlón elhelyezni!

5. A biztonság érdekében kérjük, hogy a termek kijáratait ne torlaszold el!  

6. Kérjük, a termekben ételt, és nem zárható palackból italt ne fogyassz! Kivétel ez alól a MagHáz Étteremmel előre egyeztetett catering. 

7.A program befejeztével, a terem elhagyásakor a Bérlő/programtartó végzi és ellenőrzi a villany és a fűtés/hűtés lekapcsolását, az ablakok bezárását. 

8.A Bérlő/programtartó feladata a terem elhagyását követően a bérelt terem ajtaját bezárni, a terem kulcsát a Ház Recepcióján leadni. A kulcsokat, kérjük ne vidd ki a házból! 

9. Az épület egész területén tilos a dohányzás! Dohányzásra kijelölt helya bejárat mellett, a kertben található. A tűzvédelmi szabályzatnak megfelelően tilos minden fajta nyílt láng használata, beleértve mécsesek és gyertyák gyújtása, továbbá bármilyen pirotechnikai eszköz használata! Továbbá, tilos a Házba gyúlékony anyagot vagy éghető folyadékot behozni!  

10. A Bérlő köteles a teremre és az egész épületre előírt tűz- és balesetvédelmi előírásokat betartani, valamint a termet rendeltetésszerűen használni. Az épület elektromos rendszerére (konnektoraiba) csak sértetlen, jó minőségű elektromos eszközök csatlakoztathatóakide értve a magnók, elektromos illatosítók, laptopok és telefonok, stb. kábelei és töltői. Hosszabbítót további hosszabbítókkal megtoldani tilos, mert veszélyes!  

11. Bármilyen rendellenesség esetén kérjük, értesítse a Recepciót vagy a Portaszolgálatot!  

12. Üzemelési időszakban a recepción rendelkezésre áll elsősegély doboz.  

13. Bármilyen kiürítés (tűz vagy bombariadó) esetén az épületet a lépcsőházakon keresztül kell elhagyni, követve a menekülési nyilakat. Tűz esetén a lifteket használni tilos, mert nagyon veszélyes!  

14. A teremben és a folyosón elhelyezett személyes tárgyakért és kellékekért felelősséget nem vállalunk. Talált tárgyakat a Recepción 1 hónapig őrzünk meg. 

15. Ha a Bérlő büfét, cateringet szeretne, a Házban működő Étteremtől megrendelheti: catering@maghazetterem.hu, +36-20-373-49-93 (8:00-18:00). A cateringet az Étterem dolgozói készítik elő a teremben.  A teremben kizárólag abban az esetben lehet catering, ha a program nem szőnyeges vagy babzsákos. Ebédrendeléssel kapcsolatban is a Házban működő Éttermet lehet keresni. 

16. A be-és átrendezések miatt hétköznap a minimális terembérlési idő 2 óra a 20 nm-esnél nagyobb termek esetében, valamint 3 óra a legnagyobb, Hamvas konferenciatermünk esetében. Ha a Bérlő 1 órás programot tervez, akkor is fizetendő a 2, illetve a 3 órás terembérleti díj. 

17. Hétvégén a minimális terembérlési idő 6 óra a 20 nm-esnél nagyobb termek esetében. Ha a Bérlő ennél rövidebb programot tervez, akkor is fizetendő a 6 órás minimális bérleti díj. 

18. A Közösségi Ház minden nap 8 és 22 óra között tart nyitva. A terem kulcsát legkorábban 8 órakor lehet felvenni, a program maximum 21:30-ig tarthat, kivéve, egyedi megállapodás esetén, illitve, ha a rendkívüli jogrend másképp rendelkezik.  

BERENDEZÉS 

19. Előzetes egyeztetés nélkül a termek falaira bármit rögzíteni vagy ragasztani nem lehet! 

20. Az elektronikai eszközök (CD lejátszó, projektor, erősítő, stb.) elmozdításából és nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért a Bérlő anyagilag felel. 

21.Hangfalakra és műszaki berendezésekre italt, poharat, tányért biztonsági okokból kérjük, ne helyezz! 

22. A terembe szükséges berendezés és eszköz igényedet kérünk, hogy legkésőbb a programod megkezdése előtt 7 nappal küldd el a megküldött megrendelő kitöltésével, vagy írd meg a teremberles@magnethaz.hu e-mail címre! 

FIZETÉS 

23. A bérleti díj összegéről a foglaláskor állapodunk meg, külön kalkuláció alapján.  

24. A Bérlő első bérlés alkalmával a bérleti díjat a Közösségi Ház recepcióján a terem bérlésének megkezdése előtt rendezi személyesen, minden további bérlés esetén átutalással is van lehetőség fizetni, a közös megállapodásnak megfelelően. Készpénzes számla esetében a teljesítés dátuma a számla kiállításának dátumával megegyezik. 

25. A lefoglalt terem a bérlés kezdete előtt 15 perccel foglalható el, illetve a program vége utáni 15 perccel hagyandó el. Ez a plusz 30 perc a terem előkészítésére és elhagyására szolgál. Ennek megfelelően a kulcsot a program előtt 15 perccel lehet felvenni a Recepción, és a program után 15 percen belül várjuk vissza. 

26. Amennyiben a programot az előzetesen lefoglalt időn túl fejezi be a Bérlő, köteles arra az időszakra utólag késedelmi díjat fizetni, melyet időarányosan az adott bérlés feltételeivel számolunk. A programnak akkor van vége, amikor a Bérlő leadja a kulcsot, és aláírja az időpontot a kulcsos füzetben. 

27. Fennálló terembérleti tartozás esetén lehetőségünk van további foglalásokat visszautasítani.

FOGLALÁSOK LEMONDÁSA – MÓDOSÍTÁSA 

Sok sikert! Szeretettel várunk! 

a MagNet Közösségi Ház csapata