BÉRLŐI HÁZIREND

Köszönjük, hogy a MagNet Közösségi Házat választottad programod helyszínéül! 

 

A Ház fenntartása és a programod zavartalan megtartása érdekében ismerd meg Házirendünket! 

A bérlői házirend előírásainak betartása mindazon személyekre kötelező érvényű, akik a MagMet Közösségi Háztól termet bérelnek, illetve valamely bérlő vendégei, programjának résztvevői, továbbá akik a termekben, vagy azok előterében, illetve a Ház közös használatú helyein (folyosó, lépcsőház, mosdók, lift) tartózkodnak.

 

Aktuális házirendünk érvényes: 2021. május 1-től. 

 

JÁRVÁNYÜGYI ELŐÍRÁSOK, RENDKÍVÜLI HELYZET 

1. A bérlő felelős az aktuális járványügyi előírások betartásáért és a programjára érkező vendégekkel való betartatásáért egyaránt. Jelen helyzetben azért is, hogy zárt térben, csak 1 fő / 10 nm tartózkodhat, továbbá, az érvényes oltási igazolványok ellenőrzéséért is.   

A lemondási feltételeket a rendkívüli helyzet miatt megváltoztattuk. Ezzel kapcsolatban, kérjük érdeklődjön a teremberles@magnethaz.hu e-mailcímen, illetve +36 20 583 4819-es számon. 

 

ÁLTALÁNOS 

2. A Bérlő felelős az 1 főre jutó 1 m2 helyigény betartásáért, tehát a terem befogadóképességénél több embert nem engedhet be a programjára. Ezen feltétel nem betartásából eredő bármilyen baleset, kár, és egyéb probléma a Bérlőt terheli, és a továbbiakban kizárja a Házban való újabb bérlés lehetőségét. 

3Ha a Bérlő reklám céljából szeretne programjával kapcsolatban hirdetést elhelyezni a Közösségi Házban, akkor 1 db, maximum A/4-es méretű plakátot van lehetősége leadni a Recepción, mely ezt követően a vezetőséggel egyeztetve kerülhet ki a Ház hirdetőtáblájára. A folyosók és a termek falaira plakátot, szórólapot, stb. kérjük, ne ragassz, illetve egyéb hirdetést is csak a MagNet Ház recepciójával való egyeztetés után rakj ki! 

4. A termek megfelelő beosztásához, és az esetleges konfliktusok elkerülése érdekében, a teremfoglalásnál a Bérlőnek jeleznie kell, ha a tervezett programja hangosabb, mint egy átlagos beszélgetős előadás. 

5. Amikor szőnyeg vagy babzsák van a teremben, kérjük a cípőket a termen kívül hagyni, vagy a teremben az ajtó mellett, a padlón elhelyezni! 

6. A biztonság érdekében kérjük, hogy a termek kijáratait ne torlaszold el!  

7. Kérjük, a termekben ételt, és nem zárható palackból italt ne fogyassz! Kivétel ez alól az előre egyeztetett catering. 

8.A program befejeztével, a terem elhagyásakor a Bérlő/programtartó végzi és ellenőrzi a villany és a fűtés/hűtés lekapcsolását, az ablakok bezárását. 

9.A Bérlő/programtartó feladata a terem elhagyását követően a bérelt terem ajtaját bezárni, a terem kulcsát a Ház Recepcióján leadni. A kulcsokat, kérjük ne vidd ki a házból! 

10. Az épület egész területén tilos a dohányzás! Dohányzásra kijelölt helya bejárat mellett, a kertben található. A tűzvédelmi szabályzatnak megfelelően tilos minden fajta nyílt láng használata, beleértve mécsesek és gyertyák gyújtása, továbbá bármilyen pirotechnikai eszköz használata! Továbbá, tilos a Házba gyúlékony anyagot vagy éghető folyadékot behozni!  

11. A Bérlő köteles a teremre és az egész épületre előírt tűz-és balesetvédelmi előírásokat betartani, valamint a termet rendeltetésszerűen használni. Az épület elektromos rendszerére (konnektoraiba) csak sértetlen, jó minőségű elektromos eszközök csatlakoztathatóakide értve a magnók, elektromos illatosítók, laptopok és telefonok, stb. kábelei és töltői. Hosszabbítót további hosszabbítókkal megtoldani tilos, mert veszélyes!  

12. Bármilyen rendellenesség esetén kérjük, értesítse a Recepciót vagy a Portaszolgálatot!  

13. Üzemelési időszakban a recepción rendelkezésre áll elsősegély doboz.  

14. Bármilyen kiürítés (tűz vagy bombariadó) esetén az épületet a lépcsőházakon keresztül kell elhagyni, követve a menekülési nyilakat. Tűz esetén a lifteket használni tilos, mert nagyon veszélyes!  

15. A teremben és a folyosón elhelyezett személyes tárgyakért és kellékekért felelősséget nem vállalunk. Talált tárgyakat a Recepción 1 hónapig őrzünk meg. 

16@. Ha a Bérlő büfét, cateringet szeretne, a Házban működő Étteremtől megrendelheti: catering@maghazetterem.hu, +36-20-373-49-93 (8:00-16:00). A cateringet az Étterem dolgozói készítik elő a teremben.  A teremben kizárólag abban az esetben lehet catering, ha a program nem szőnyeges vagy babzsákos. Ebédrendeléssel kapcsolatban is a Házban működő Éttermet lehet keresni. 

17. A be-és átrendezések miatt hétköznap a minimális terembérlési idő 2 óra a 20 nm-esnél nagyobb termek esetében, valamint 3 óra a legnagyobb, Hamvas konferenciatermünk esetében. Ha a Bérlő 1 órás programot tervez, akkor is fizetendő a 2, illetve a 3 órás terembérleti díj. 

18. Hétvégén a minimális terembérlési idő 6 óra a 20 nm-esnél nagyobb termek esetében. Ha a Bérlő ennél rövidebb programot tervez, akkor is fizetendő a 6 órás minimális bérleti díj. 

19. A Közösségi Ház minden nap 8 és 22 óra között tart nyitva. A terem kulcsát legkorábban 8 órakor lehet felvenni, a program maximum 21:30-ig tarthat, kivéve, egyedi megállapodás esetén, illitve, ha a rendkívüli jogrend másképp rendelkezik.  

 

BERENDEZÉS 

20. Az elektronikai eszközök (CD lejátszó, projektor, erősítő, stb.) elmozdításából és nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért a Bérlő anyagilag felel. 

21.Hangfalakra és műszaki berendezésekre italt, poharat, tányért biztonsági okokból kérjük, ne helyezz! 

22. A terembe szükséges berendezés és eszköz igényedet kérünk, hogy legkésőbb a programod megkezdése előtt 7 nappal küldd el a megküldött megrendelő kitöltésével, vagy írd meg a teremberles@magnethaz.hu e-mail címre! 

 

FIZETÉS 

23. A bérleti díj összegéről a foglaláskor állapodunk meg, külön kalkuláció alapján.  

24. A Bérlő első bérlés alkalmával a bérleti díjat a Közösségi Ház recepcióján a terem bérlésének megkezdése előtt rendezi személyesen, minden további bérlés esetén átutalással is van lehetőség fizetni, a közös megállapodásnak megfelelően. Készpénzes számla esetében a teljesítés dátuma a számla kiállításának dátumával megegyezik. 

25. A lefoglalt terem a bérlés kezdete előtt 15 perccel foglalható el, illetve a program vége utáni 15 perccel hagyandó el. Ez a plusz 30 perc a terem előkészítésére és elhagyására szolgál. Ennek megfelelően a kulcsot a program előtt 15 perccel lehet felvenni a Recepción, és a program után 15 percen belül várjuk vissza. 

26. Amennyiben a programot az előzetesen lefoglalt időn túl fejezi be a Bérlő, köteles arra az időszakra utólag késedelmi díjat fizetni, melyet időarányosan az adott bérlés feltételeivel számolunk. A programnak akkor van vége, amikor a Bérlő leadja a kulcsot, és aláírja az időpontot a kulcsos füzetben. 

 

FOGLALÁSOK LEMONDÁSA – MÓDOSÍTÁSA 

  • foglalt időpont előtt 14 naptári napnál korábban történő lemondás esetén a bérleti díj 0%-a fizetendő; 

  • A foglalt időpont előtt 8-14 naptári nappal történő lemondás esetén a bérleti díj 25%-a fizetendő; 

  •  foglalt időpont előtt 4-7 naptári nappal történő lemondás esetén a bérleti díj 50%-a fizetendő; 

  •  foglalt időpont előtt 0-3 naptári nappal történő lemondás esetén a bérleti díj 100%-a fizetendő. 

  • Amennyiben program előtt 14 naptári napon belül módosítja a Bérlő a teremigényét kisebb teremre, változatlanul az eredetileg foglalt, nagyobb terem díját kell fizetni. 

  • Terembérlést, módosítást és lemondást kizárólag írásban fogadunk el! 

  • Terembérléssel kapcsolatban munkatársunk áll rendelkezésre hétköznap teremberles@magnethaz.hu -mail címen. Az e-mailek feldolgozását beérkezési sorrendben végezzük, ami több napot is igénybe vehet. 

 

Sok sikert! Szeretettel várunk! 

a MagNet Közösségi Ház csapata