• en
 • HAMVAS terem

  Céges konferencia, szeminárium, jótékonysági est, gálavacsora, előadás, koncert vagy bármi, amit még csak most álmodsz meg. A MagNet Közösségi Ház legújabb, 200 -es konferenciaterme, a HAMVAS terem és üvegtetős Átriuma a Budapest egyik legszebb helyén, az Andrássy úton. Konferencia, koncerthangtechnika, fénytechnika, 9 méter vetíthető felület változatos elrendezés. 

  Ha éppen helyszínt keresel, itt megtalálod!

  Méret: 200

  Kapacitás: elrendezéstől függően max. 190 fő

  Technikai felszereltség: TANNOY mennyezeti hangfalak, MARTIN AUDIO koncerthangfalak, MIDAS digitális keverőpult, színházi fény és reflektor, 4 DB lézervetítő, kézi- fej- és hangszermikrofonok, 15 modulos mobil színpad. A fentieken túl a terem rendelkezik egy három kamerás TV stúdióval, és élő közvetítésekhez alkalmas stream eszközzel.

  ÁTRIUM

  Méret: 80 m² Kapacitás: elrendezéstől függően max.70 fő

  A közvetlenül a HAMVAS terem mellett elhelyezkezdő ÁTRIUM termünk lehetőséget nyújt arra, hogy akár szekcióülések, akár cateringes fogadások kísérjék a HAMVAS teremben zajló eseményeket, konferenciákat.

  A két terem egymásba nyitható, de külön- külön bejárattal is rendelkeznek.

  Az Átrium terem jelenleg a Hamvas teremmel együtt bérelhető.

  ÉTTEREM

  MagHáz Éttermünk és Kávézónk catering szolgáltatása rendelkezésre áll rendezvények, konferenciák számára. Egészséges és mentes ételek széles választéka várja a programokra érkezőket. Ajánlatkéréssel fordulj  Komócsin Anitához az info@maghazetterem.hu címen vagy a  (20) 373 4993-as telefonszámon.

   

  Ajánlatkéréshez küldjön nekünk e-mail üzenetet az alábbi kapcsolati űrlap segítéségével, és felvesszük Önnel a kapcsolatot: