A MagHáz Étterem, Büfé és Terasz velünk egy épületben vegetáriánus és hagyományos melegkonyhával, házi süteményekkel és teakülönlegességekkel vár mindennap. Szeretnél a programodhoz pogácsát, szárazsüteményt, kávét, üdítőt, fingerfoodot vagy akár svédasztalos vacsorát? Keresd bizalommal Komócsin Anitát, aki mindig felkészülten várja felmerülő igényeidet. Elérhetősége: komocsin.anita@maghazetterem.hu

A MagHáz Étterem és TeaHáz sokkal több, mint amit a neve alapján gondolnál: nem csak büfé ételeket és különleges teákat takar, hanem egyben egy feltöltődésre és lélekmelengetésre alkalmas kuckót is.

Varázslatos kis birodalomba léphetsz be, ha meglátogatod a Paradigma kuckó teaházát a MagNet Közösségi Házban. Melegség és otthonosság fogad. Akár ebédre éhezel vagy csak nyugodt pár percet szeretnél magadnak egy finom tea mellett, itt szeretettel várunk és energiával töltődhetsz fel.
A negyvenöt féle szálas tea, herba- és gyümölcs tea választékból a legínyencebbek is megtalálják a kedvükre valót. Természetesen a tálalás sem mindegy, tudjuk mind, hogy legalább annyit számít a csésze, amiből iszunk, mint maga az ital: a MagHázban egyedi, magyar keramikus által készített kannákban és csészékben szolgáljuk fel neked a teákat.

Az egészség és fair trade szellemében organikus termékeket kaphatsz, legyen szó kávéról, kézműves szárított gyümölcsökről vagy hazai termelőktől származó rostos italokról.
Fontosnak tartjuk, hogy méltányos kereskedelemből származó árukat szerezzünk be, hiszen így az alacsony jövedelmű kézművesek, termelők az őket megillető jövedelmet kapják. Így nyugodt szívvel ehetsz, ihatsz a MagHázban, tudva azt, hogy fogyasztásoddal segítesz a termelőknek is. Ráadásul az organikus termékekkel magadat is egészségesebbé teheted, nem juttatsz a szervezetedbe mesterséges növényvédő szereket, gyomirtót, műtrágyát, sem genetikailag módosított organizmusokat.
Látogass el a MagHázba, fedezd fel a nyugalom kis szigetét, pihenj meg és töltekezz fel! Szemet és szívet gyönyörködtető élmény leülni nálunk.

8:00 órakor nyitunk, 12:00-15:00 óráig menü ebédet ehetsz nálunk, 16:00 óráig péksüteményekkel, általunk készített szendvicsekkel, süteményekkel és pogácsával várunk. Hétvégén egyelőre zárva tartunk.

SzÉP kártya elfogadó hely vagyunk, és előre fizethető egyéni számlát tudsz nyitni nálunk, itt olvashatsz róluk többet

Elérhetőségeink:
info@maghazetterem.hu

komocsin.anita@maghazetterem.hu

MagHáz Étterem:

  • +36 1 235 7453 (8003-as mellék), +36 20 373-4993

MagHáz Büfé, és Könyvek:

  • +36 1 235 7451 (8001-es mellék), +36 20 326 0266
  • +36 1 235 7452 (8002-es mellék), +36 20 325 3435