Mindig emberekkel foglalkoztam.
1990-ben találkoztam először a jógával. Akkor sokat  fájt a gerincem, nem tudtam lehajolni a térdemig, sem testileg, sem lelkileg nem éreztem otthon magam. Már az első óra nagy hatással volt rám, rövidesen azt éreztem, hogy hű ez valami olyasmi dolog, amit mindenkinek ismernie kéne. Pedig ekkor még mit sem tudtam arról, hogyan hat a test az elmére és hogyan hat az elme a testre.

Nagy szerencsémre az élet Dr. Timcsák Géza nyári táborába vezérelt és innen Géza elkötelezett követője lettem. 4 év után jelentkeztem Géza jógaoktatói kurzusára. Ennek keretein belül ismertem meg Csendes Erzsébetet és innen egy 5 éves szakasz kezdődik az életemben az Iyengar jógával ami elsősorban a testemben hozott hatalmas nyílásokat és a testem tudatosításában segített nagyon sokat.
Döbbenten tapasztaltam, hogy a merevségeim hogyan alakulnak át, hogyan változik az asztmám, később allergiám. Hogyan változom mint ember. Egyre világosabban megmutatkozott számomra, hogy a test kapu az elme mélyének nehézségeihez, így elindultam a lélek gyógyításának ösvényein is.

Időközben egyre erősebb hívást éreztem Indiába. A Tiruvannamalajban Ramana asramban tapasztaltam meg olyan energiákat, amit addig soha és a csend erejét.
Ezután jutottam el Rishikesbe a Sw. Ráma asramba a Himalájai Tradícióhoz. A tanárokat, Swámi Védát hallgatva sokszor a szívem kinyílt, könnyeztem, még akkor is, amikor nem értettem az angol nyelvet. Csak évekkel később értettem meg a Guru lánc lényegét, ahogy megjelentek a magyar fordítású könyvek. Döbbenten olvastam, hogy hasonló szavakat használok az óráimon. Így értettem meg, mennyire erősen kapcsolódom a tradícióhoz.

2000 fordulóján ahogy hazaérkeztünk Indiából, meghívást kaptam Dobogókőre egy holisztikus szemléletű gyógyüdülőbe jógát oktatni és masszírozni. Ez egy 4 éves folyamat volt és nagyon sokat tanultam az emberekkel való bánásmódban. Ez indított el az önismeret tartásának egy olyan szintjén, amit én úgy hívnék alapokra állás, hogy miként lehet nem spirituális úton járókat elindítani az élet lényege felé.
Közben Budapesten kezdtem már nemcsak jógát, hanem a belső úton járás más módjait, önismereti csoportokat tartani. Egyre több tapasztalatot szereztem olyan technikákban mint a pszichodráma, bodywork, családállítás, vizes terápia, transzperszonális légzés terápia. Ezen tapasztalatokkal kitágult az önismereti csoportok tartásának tartománya, több technikával, mélyebben és hatékonyabban tudok segítséget nyújtani.

A jógában a Himalája tradíció a meditáció és a légzéstechnikák egyre mélyebb elsajátítása felé vitt. Jógaóráimon megtapasztalom, hogy minden órán magamat tanítom – megjelenik az életem fő témája, hogy hogyan állok a Földön, és az az energia, amit a különböző kultúrák Nagy Anya, Földanya, Istenanya vagy Máriaként neveznek.

Végzettségeim: 
1996-2000 Szlovák Jógaoktatók Szövetsége- Dr. Timcsák Géza (nemzetközi jógaoktatói diploma)
1999 Alternatív mozgás és masszázsterapeuta – ETI
2000-2003 Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézet (Dr. Komin Vladimir)
2003-2004 Sportoktató-Rekreáció-Testnevelési Egyetem
2006-2007 Himalájai Jóga Tradició (nemzetközi jógaoktatói diploma)
1000 óra pszichodráma csoporttapasztalat
1000 óra bodywork és táncterápia (testtudattal dolgozó pszichoterápiás módszer)