Életvezetés és blokkoldás

bármikor

Marosán Angelika, spirituális tanító, egyéni holisztikus életvezetési tanácsadással, lélek-blokk oldásokkal, és csoportos önismereti foglalkozásokkal várom a Magnet Közösségi Házba azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal.

 

Az EGYÉNI FOGLALKOZÁSAIMON különféle technikák segítségével mindig azzal az élethelyzeteddel foglalkozunk, amiben éppen benne vagy, és szeretnéd megoldani/feloldani azt, legyen ez magánélet, vagy munka. A 90 perces találkozások alkalmával vagy beszélgetés során, vagy vezetett meditációban – immaginációban – vagy metamorf érintés technika alkalmazásával oldjuk a lélek blokkjait, az elakadásokat.

Bővebb információkért kattints ide: https://marosanangelika.hu/

 

Csoportos foglalkozásaimon a

TEMATIKUS BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ ÖNISMERETI KURZUS: ahol Belső gyermekünkkel ismerkedünk, és oldjuk annak sérüléseit, a Hellinger-i családállításhoz hasonlóan a morfogenetikus mezőben rejlő információk segítségével rendezzük a teret, feloldjuk a méltatlan transzgenerációs mintákat, és az elfeledett, elhagyott lélek-részeinket is visszaépítjük önMAGunkba.

– ÖNISMER-ESTEK: havonta 1 alkalommal,  csütörtök este, egy este, ahol lehetőséged van önMAGaddal megismerkedni.

Elindultál az önismeret útján, próbálsz eligazodni az önismereti világtérképen, ami néha sűrű őserdő, máskor a végtelen pusztaság. Merre tovább? Mivel, kivel tovább?
Tarts velünk havonta egy este, amikor nemcsak beszélgetünk önismereti és önfejlesztő módszerekről, hanem gyakorlatban is bemutatjuk azokat.
Lehetőséged van kipróbálni, hogyan hatnak Rád az egyes technikák, mi szólít meg, melyik segít jobban megismerni MAGadat, az igényeidet, a határaidat.
Célunk, hogy megtaláld a SAJÁT utadat az önismeret világában, mely segít Téged a hétköznapjaid könnyebb kezelésében, hogy az életed teljesebbé és örömtelibbé váljon.
Mire számíthatsz?
Interaktív beszélgetés az aktuális témáról akár meghívott vendégekkel, történetek, módszerek, lehetőség személyes gyakorlatra, tapasztalásra is.

 

– HOLD-KÖR, NŐI KÖR: minden hónapban az Újhold és a Telihold estéjén találkozunk, hogy egy olyan NŐI KÖR tudjon kialakulni, ahol kötetlenül, őszintén, nyíltan, álarcok nélkül megoszthatjuk és megbeszélhetjük egymással a TUDATOS NŐI MINŐSÉGÜNK hétköznapi helyzeteit, élményeit, tapasztalásait, önismereti folyamatait úgy mint:

– női létünk, és életszakaszaink csodái, örömei, fájdalmai, nehézségei,
– egészségünk: lelki betegségeink tünetei a fizikai testünkön, és azok alternaív gyógyítási lehetőségei,
– csillagok állása, egy csipetnyi asztro….
– egészséges ételek főzési tippjei, receptjei…stb.
Célom, hogy egy olyan az egymást támogató kapcsolati-rendszer alakuljon ki, amivel egy magasabb rezgésű, NŐI ENERGETIKAI HÁLÓT alakítunk ki, a hasonló gondolkodású, tudatos, önismereti úton járó nők között, ahol nem kell vásárolni, és versenyezni, egyszerűen csak szívből JELEN LENNI AZ ÉRTÉKÜNKKEL – a tudásunkkal, és a lényünkkel -, hogy együtt tegyük jobbá, boldogabbá és örömtelibbé életünket, ezáltal az egész világét, ami bent az kint, és egységben az erő.
Az alkalmak mindig a Telihold vagy Újhold napjának estéjén lesznek, és természetesen ehhez is kapcsolódnak.
Teliholdkor az ELENGEDÉS, a TISZTULÁS a fókuszpontunk, és Újholdkor pedig a TEREMTÉS, az ÚJ életszakaszba való belépés és annak megélésének a támogatása.

 

– SZAKRÁLIS GYÓGYÍTÓ NŐI KÖR: minden hónap egyik szombat délutánján Madarász Gábor Viktor spirituális tanító, festőművész ‘Vagina Sacra’ képsorozatának segítségével lépésről, lépésre GYÓGYÍTJUK saját SEBEINKET, és a kollektív tudat NŐI SEBEIT – anyasebeket, elévült transzgenerációs mintázatokat, és méltatlan, megalázó hitrendszereit.

 

Magamról:

2009-ben indultam el spirituális utamon, hogy megismerjem önmagam és a valóságot.
2015-ben Édesapám halála még inkább felébresztette spirituális látásomat, érzékelésemet, és képességeimet. Éreztem, hogy az emberekkel való foglalkozás, a lélek-gyógyítás az én igazi hivatásom, és ezzel szeretnék foglalkozni.
2018-ban Tradicionális Jógaoktatói diplomát szereztem, ami elmélyítette a test-lélek-szellem hármasságán keresztüli szemléletemet. Csakraharmonizáló meditációkat és jógaórákat kezdtem tartani, közben gyerek- és kismama jógaoktatói képzéseken is részt vettem.
Megtapasztaltam, és nap, mint nap tapasztalom, hogy az energiaközpontok (csakrák) harmonikus működése mekkora hatással van az egészségünkre, és az mindennapi életem kezelésében, az élethelyzeteim megélésében. A szellemi és lelki fejlődésem során a dimenzionális érzékelésem is tovább finomodott, és mára kialakult a saját módszerem, amelynek segítségével vezetett relaxációban blokkoldásokat végzek, valamint kiscsoportos foglalkozás keretein belül az „ÁLOM-MEG-OLDÁS”-ban, és a “BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁS”-ban a tudatalatti üzenetei re nézünk rá, és oldjuk meg, bontjuk ki a morfogenetikus mezőben.

Bővebb információkért kattints ide: https://marosanangelika.hu/