Ikigai & Love csoport

péntekenként

Üdvözöllek az Ikigai & Love Csoport bemutatkozójában!

Németh Irén vagyok, és szeretettel várlak az Ikigai & Love csoportba, ahol közösen fedezhetjük fel életünk értelmét és az igazi szerelmet. A találkozóink minden pénteken 18 órától 20 óráig a Magnet Házban zajlanak, ahol egy támogató közösségben, különböző perspektívákból közelítjük meg az életünk értelmének és párkapcsolataink harmonizálásának témáját.

Csoportunk küldetése

Az Ikigai & Love csoport célja, hogy segítsen neked megtalálni az életcélodat és azt a párt, akivel ezt a célt megvalósíthatod. Különösen nagy figyelmet fordítunk azok támogatására, akik mérgező kapcsolatokat hagytak maguk mögött. Az ilyen kapcsolatok gyakran beállítják az elmét a túlélésre, ami megnehezíti a kiteljesedést és a fejlődést. Mi abban segítünk, hogy elindulj a gyógyulás útján, újraépítsd az önszeretetet és az önbecsülést, és felfedezd az élet értelmét.

Miért fontos az önismeret és a gyógyulás?

Amikor kiszabadulunk egy mérgező kapcsolatból, először a gyógyulásra kell fókuszálnunk. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy feltárjuk a korábbi párkapcsolataink mintázatait, megértsük kötődési stílusunkat, és megtanuljuk, hogyan változtathatunk ezeken. Az önismeret és a gyógyulás révén képesek leszünk hosszú távú, biztonságos és boldog párkapcsolatot kialakítani.

Hogyan segíthet Neked az Ikigai & Love Csoport?

Önismeret: Minden alkalommal mélyebben megismerheted önmagadat és párkapcsolati mintázataidat.
Gyógyulás: Támogatunk a gyógyulás folyamatában, hogy elengedhesd a múltbeli sérüléseket.
Fejlődés: Segítünk abban, hogy fejlődj és megtaláld az élet értelmét.
Közösség: Egy támogató közösség részeként olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló utat járnak be, és együtt fejlődhettek.
Párkapcsolati Készségek: Olyan készségeket sajátíthatsz el, amelyek segítenek biztonságos kötődést kialakítani a jövőbeni párkapcsolatodban.
Miért Válaszd Az Ikigai & Love Csoportot?

Sok párkereső felület és rendezvény nem nyújt elegendő támogatást a mélyebb, hosszú távú kapcsolatok kialakításához. Mi abban hiszünk, hogy a sikeres párkapcsolat alapja az önfejlesztés és a tudatos változás. Csoportunkban nemcsak egymásra találhattok, hanem együtt fejlődve olyan kapcsolati alapokat teremthettek, amelyek egy életre szólnak.

Csatlakozz hozzánk!

Ha szeretnél részese lenni egy olyan közösségnek, ahol közösen találjuk meg életünk értelmét és az igazi szerelmet, várunk szeretettel minden pénteken a Magnet Házban. Közösen fejlődve és változva, megtalálhatjuk azt a párt, akivel hosszú távon boldog és biztonságos kapcsolatot alakíthatunk ki.

Látogass el hozzánk és tapasztald meg az Ikigai & Love csoport támogató erejét!
Ikigai & love csoport, párkereső közösség est – minden péntek este a MagNet Házban:
Információ: https://ikigaiandlove.hu/ikigai-love-csoport-onfejleszto-parkereso-kozosseg/
Jegy: https://ikigaiandlove.hu/termek/ikigai-love-csoport-onfejleszto-parkereso-kozosseg-estje/