• en
 • Legújabb, HAMVAS termünk ideális színhely konferenciák szervezésére, díszvacsorák lebonyolítására, helyszínéül szolgálhat koncerteknek és előadásoknak vagy bárminek, amit még csak most álmodik meg.

  Ha éppen helyszínt keres, itt megtalálja!

  Méret : 200

  Kapacitás: elrendezéstől függően max. 200 fő

  Technikai felszereltség: TANNOY mennyezeti hangfalak, MARTIN AUDIO koncerthangfalak, MIDAS digitális keverőpult, színházi fény és reflektor, 4 DB lézervetítő, kézi- fej- és hangszermikrofonok, 15 modulos mobil színpad. A fentieken túl a terem rendelkezik egy három kamerás TV stúdióval, és élő közvetítésekhez alkalmas stream eszközzel.

  ÁTRIUM

  Méret: 80m2 Kapacitás: elrendezéstől függően max.70 fő

  A közvetlenül a HAMVAS terem mellett elhelyezkezdő ÁTRIUM termünk lehetőséget nyújt arra, hogy akár szekcióülések, akár cateringes fogadások kísérjék a HAMVAS teremben zajló eseményeket, konferenciákat.

  A két terem egymásba nyitható, de külön- külön bejárattal is rendelkeznek.

  Bérlési díjak Óradíj 8200.- Ft + 0% Áfa Legalább 4 ill. 6 óra bérlés után kedvezményt biztosítunk. Hétvégén 4% felárat számítunk fel a hétköznapi alapárhoz képest.

  ÉTTEREM

  MagHáz Éttermünk és Kávézónk catering szolgáltatása rendelkezésre áll rendezvények, konferenciák számára. Egészséges és mentes ételek széles választéka várja a programokra érkezőket.  (20) 373 4993 info@maghazetterem.hu

  Amennyiben a többi termünk iránt érdeklődik, azokat itt érheti el.

  Kapcsolat

  Babinszki Péter
  Kommunikációs és üzletfejlesztési vezető
  06 20 244 8155
  babinszki.peter@magnethaz.hu