Teret adunk

a programjaidnak, legyenek azok kulturális projektek, képzések, önismereti csoportok, konferenciák, workshopok vagy épp beszélgetések. Emellett magunk is rendszeresen szervezünk olyan saját eseményeket, amelyek tágítják és színesítik a résztvevők látókörét. Mindehhez az Andrássy út egyik legszebb palotájában kínálunk változatos, kényelmes és minden technikai igényt kielégítő helyszínt 11 különböző méretű és hangulatú helyiségben.

Úgy gondoljuk, hogy kell egy tér, amely egyszerre ad otthont a társadalom jobbítására szolgáló, fenntarthatóság alternatíváit hirdető kezdeményezéseknek, kulturális és önismereti programoknak, éppúgy, mint céges rendezvényeknek és konferenciáknak. Ezért 2009-ben létrehoztunk egy olyan nyitott, befogadó közösségi házat, ahol értékteremtő programoknak adunk teret a MagNet Közösségi Bank támogatásával.

Szeretettel várunk akár résztvevőként, akár programszervezőként, akár jóganadrágban, akár öltönyben, akár gyermekkel, akár a kutyáddal, akár egy előadásra, akár csak egy teára érkezel, akármikor. : )

A Közösségi Házban 14 teremben zajlanak a programok, a különböző művészeti eseményeknek és koncerteknek pedig a Belső Udvarunk és a HAMVAS konferenciaterem ad helyet.

Ha termet bérelnél nálunk, nézz körül itt.

A MagHáz Étterem, Büfé és Terasz velünk egy épületben vegetáriánus és hagyományos konyhával, házi süteményekkel és teakülönlegességekkel vár mindennap. A programodhoz catering szolgáltatást is kínál, melyről itt kapsz tájékoztatást.

Egy szuper helyszínt keresel szülinapi zsúrra? Vagy programra jössz hozzánk és szeretnéd, hogy amíg te feltöltődsz, ő is jól érezhesse magát? A Gyerekszobánk csodás környezetben vár rengeteg játékkal, gyerekprogramokkal, igény esetén folyamatos gyermekfelügyelettel. Gyerekprogramok és bérlés infó itt.

Csapatunk


Endrődiné Hosszú Annamária

irodavezető
office@magnethaz.hu


Dér László

teremberendező


Jóvér Henrietta

recepciós
info@magnethaz.hu


Kádi Nikolett

recepciós
info@magnethaz.hu


Kincses István

teremberendező, technikus


Német Szilvia

recepciós
info@magnethaz.hu


Pányi Krisztián

teremberendező


Redő Dániel

igazgató

 


Sarlay Béla

gondnok, teremberendező


Szecskó Zsolt

teremberendező


Tímár Éva

teremberendező

 


Valent-Csányi Adrienn

terembérlés-vezető és kiállításszervező
teremberles@magnethaz.hu
kiallitas@magnethaz.hu


Zavesiczki Angéla

terembérlés-koordinátor
teremberles@magnethaz.hu

Az épületről

Az egykori Pallavicini-palota története

Az épület 1883-85 között épült Petschacher Gusztáv tervei szerint a Pallavicini család számára historizáló-neoreneszánsz stílusban. Az Andrássy út Körönd utáni szakaszának egyik legreprezentatívabb épülete.

A Pallavicini Palotát, Pallavicini Sándor őrgróf építtette. A telket a család 1874-ben a várbeli Sándor-palota tulajdonjogáért kapta cserébe, az utcai bámészkodók főúri palotának vélhették, ám az valójában nem volt más, mint luxusbérház. Csupán eleganciájában, impozáns méreteiben, és lakóiban különbözött az eddig látott bérházaktól. A bérpalota két kapujából, illetve főlépcsőházából nyílóan szintenként egy-egy, összesen tizennégy lakással bírt.

Pallavicini Sándor diplomata volt, ezért kevés időt töltött a házában, mégis összeköttetései révén előkelő bérlőket szerzett magának. A híres Batthyány és Széchenyi családoknak is laktak itt leszármazottjai. A hatalmas palotában emeletenként mindössze két-két lakás volt, mindegyik egyenként tizennégy szobából állt. Mivel azonban két lépcsőház épült a palotába, ezért minden lépcsőházból csak egy lakás nyílt emeletenként. A palota főhomlokzatával, belső tereivel a genovai, milánói érett cinquecento építészetét idézte fel a tervező, Petschacher Gusztáv.

A második világháborúban súlyosan megsérült az épület, melyet a helyreállítás során kívülről igyekeztek tökéletesen helyreállítani. Az akkori szocializmus miatt azonban a belső teret átalakították, és csökkentették a lakások méretét. Az épület sokáig irodaházként működött, a Hídépítő Rt. székhelyeként. Ma egy újabb renoválást követően itt foglal helyet a MagNet Közösségi Bank Zrt. központi fiókja és irodái az épület jobb szárnyában valamint a MagNet Közösségi Ház a bal szárnyban.

Partnerünk

A MagNet Bank amellett, hogy betétet és hitelt árul, megváltoztatja az emberek pénzhez való viszonyát. Összekapcsolja a szereplőket. Transzparensebbé teszi a pénz útját, az egyéni döntési alternatívákat, így láthatóvá teszi a személyes hatásokat. Lehetőséget mutat a felelősségvállalásra, így a pénzzel kapcsolatban egy sokkal egészségesebb viszonyt teremthet.

Hogyan? - közösségi Mentor betéttel, hitellel, becsületkasszás számlavezetéssel, társadalmi ügyeket támogató betétikártyával és segítő programokkal, ügyfeleket bevonó adományozási programmal, kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemlélettel és felelős, átlátható osztalékpolitikával.

Megtisztelő számunkra, hogy mind a szakmai, mind pedig a társadalmi közvélemény szükségesnek és fontosnak tartja közös munkánkat a pénzügyi tudatosság felé vezető úton.

Légy részese a MagNet Bank közösségének te is, csatlakozz!