Az ifjúsági munka helye – 05.17

Hamvas terem
05.17

14:30-től:

A Foglalkozol ifjúsági munkával? című kutatásához és kommunikációs kampányához kapcsolódóan Az ifjúsági munka helye címmel szakmai délutánra és közös együtt gondolkodásra hívja a GYIÖT mindazokat, akik ifjúsági munkával foglalkoznak, vagy a jövőben szeretnének e területen dolgozni.

A rendezvény célja, hogy az ifjúsági munkát végző és jövőbeli szakembereknek, önkénteseknek, hallgatóknak találkozási, kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítson, továbbá teret adjon a szakma és az azt végző szakemberek jelenéről és jövőjéről szóló beszélgetéseknek.

A rendezvény keretében kerekasztal beszélgetés és a jelenlévők részvételére építő szakmai beszélgetések, továbbá a jelenlévők közötti, az egymás megismerését támogató gyakorlatok kerülnek megvalósításra. A programot követően kötetlen beszélgetéseknek, új ismertségek kialakításának, vagy épp a rég nem látott ismerősökkel való újra találkozásnak kívánunk helyet, lehetőséget és hozzá némi inni- és harapnivalót biztosítani.

Az előzetes jelentkezés nem kötelező, de a szervezők kérik, hogy lehetőség szerint előzetes jelentkezésével segítse elő a rendezvény szervezését, és a regisztráció gyorsabb lebonyolítását. Az előzetesen regisztrált résztvevők a regisztrációnál italkuponokat kapnak, amelyet a helyszínen, a rendezvény ideje alatt válthatnak be.

A jelentkezési lap az alábbi linken érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAa-fUZpoTgU4AfrLAPsEoQtoJGHixIctLCtMjIn7SnJZw3Q/viewform

További tájékoztatás a gyiot@gyiot.hu e-mail címen érhető el.

A rendezvény az Erasmus+ program támogatásával, az Ifjúsági munka merre jársz? című projekt keretében valósul meg.