Úton – Didgeridoo koncert – Ócs József. Vendégművész Horváth Ágnes – 11.24

Bojtorján terem
11.24

Mindenki járja a saját útját, ki így, ki úgy. Belül, és kívül. Elengedhetetlen, hogy ez az utazás nélkülözze valamelyiket a kettő közül. Egyszer az egyik erősödik, máskor a másik. És végül kéz a kézben mennek egymás mellett. Hiszen ez lenne a cél.

Ez a mostani koncert megpróbálja, egymás mellé csalogatni mindkét résztvevőt. A Didgeridoo, tapasztalatom szerint, igen jó közvetítői szerepet tölt be ezen a téren is. Na persze, ha hagyjuk Ezen a koncerten egy kis plusz fogja színesíteni a hangulatot, ami eddig még nem volt jelen. Ugyanis egy vizuálltechnika segítségével lesz megjelenítve a belső út, ami kívül lesz látható. Szeretettel várunk mindenkit, akit megszólít ez az utazás. Az utazásra a jegyeket elővételben érdemes megvásárolni.

Szóló koncertként indult ez a program, na de egy álom mindig közbe jön . És hát, nem bírtam megállni, hogy engedjek egy intuíciónak, ami általában be szokott jönni. Így hát be hívtam Ágit a csodálatos hangjával, hogy emelje a koncert élményét. Ez úton is köszönöm, hogy elfogatta a meghívást. Egy nagyon izgalmas fúzió elébe nézünk. ” Ócs József

Horváth Ágnes: Gyerekkorom óta meghatározta a zene az életemet. Nagyapám operaénekes volt, ezért sokáig operaénekesnek készültem, de később belekóstoltam a jazz világába, aztán különböző alternatív irányzatokban is felfedeztem a stílusok és hangzások izgalmas játékát. Néhány hangszert is kipróbáltam, mint a gitár, a zongora és a klarinét. Mindig vonzott a keleti hangzásvilág, e mellett a népdalok világa és még sorolhatnám… Lenyűgöz a különféle hangok és hangzások fúziója, szeretek kísérletezni, felfedezni, rendhagyó kombinációkat kipróbálni.

Szeretettel várunk mindenkit, akit megszólít ez az utazás.

Az utazásra a jegyeket elővételben érdemes megvásárolni: office@jogastudio.hu