Fény Ünnepe a BUDAPESTI FESZTIVÁLZENEKARBÓL alakult kamaraegyüttessel – 12.17

Belső udvar
12.16

Lassan egy évtizede minden év végén a Fény Ünnepe a  MagNet Házban arról szól, hogy egy alapítvány munkáját igyekszünk segíteni egy olyan rendezvény megszervezésével amely figyelmet irányít az alapítvány munkájára és pénzt gyűjt küldetése teljesítéséhez. Büszkék vagyunk minden szervezetre akikkel idáig együtt dolgozhattunk és minden művészre akik évente hozzájárulnak a Fény Ünnepe sikeréhez.

A Heim Pál Gyermekkórház az egyik legkiválóbb szakértői gárdával működő gyermek-egészségügyi intézményünk Magyarországon. A gyermekkórház fejlesztéséért létrehozott alapítvány pedig a kórház anyagi forrásait hivatott kiegészíteni. Büszkeség hogy hozzájárulhatunk elengedhetetlen munkájukhoz, ha csak kis részben is.

A Fény Ünnepe azonban más szempontból is különleges lesz idén. A koncertet, amelynek teljes bevételét a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány részére gyűjtjük, egy, a Budapesti Fesztiválzenekarból alakult kamaraegyüttes adja. A MagNet Ház Belső Kertjében először szólalhat meg Corelli, Bach, Mozart, Pachelbel és Schubert fuvolanégyese. Biztosak vagyunk benne, hogy csodás élmény lesz. Várunk mindenkit szeretettel!

A MagNet Ház Csapata

 

“Jó érzés úgy felkészülni egy ilyen koncertre és muzsikálni, hogy közben arra gondolunk, hogy a kórházban gyógyuló gyerekeknek segíthethetünk a zenénkkel. 

Mert a Zene gyógyít, a koncerten hallgatva és adományként a kórházban. ❤”

Dvorák Lajos
A kamaraegyüttes vezetője

 

Jegyek: Tixa // Fény Ünnepe – A Budapest Fesztiválzenekarból alakult kamaraegyüttes koncertje