Gaiatree hazatérés Indiából – Világok zenéi – mantra koncert & kakao szertartás – 04.21

Belső udvar
04.22

✨Néhány év kihagyás után újra meglátogattuk anya-Indiát és megmerítkeztünk végtelen kegyelmében, természetes ártatlanságában, szabadon burjànzó vadságában, mégis leírhatatlanul otthonos miliőjében. Hosszú kalandozások után, ezekkel a végtelenül színes India földjén szerzett inspirációkkal érkezünk majd haza hozzátok, hogy Magyarországon újra együtt ünnepelhessük az együvé születés örömét! ♾☕️👯‍♀️🎶🌺

https://facebook.com/events/s/gaiatree-hazateres-indiabol-vi/1265136817719582/

🎶 Rólunk 🎶

A GaiaTree 2021 júniusában alakult, melyet Varga Zsolti (Kirtan band, Eksomos, Pachamama band, stb.) hívott életre. A zene különböző tradíciók világát elegyíti, megjelennek szív-simogató gyógyító dalok az amazonasi törzsi hagyományokból, meditatív handpan hangzásra épülő szerzemények, a szitár különleges atmoszférát teremtő hangzásvilága, virtuóz klarinét játék, de lesznek dinamikus, és igen táncos tempóra gyorsuló indiai kirtanok – ahol a résztvevők együtt énekelhetnek a zenekarral – és végül Zsolti stílusát egyre inkább jellemző „mantra-rap” jellegű dalok is.. Mindezeket két csodálatos női hang kíséri, és teszi csillogóbbá.

 

🕉A GaiaTree zenekar tagjai 🕉

~Varga Zsolti (ének, gitár, handpanek, dobok)

~Tóth Kern Enikő – ének

~Takács Éva Bianka – ének, dobok

~Paula Chelemen – klarinét, didgeridoo

~Veress Zsolt – szitár, ének

~Franczel Robi – basszusgitár

~Erdősi-Bóta Bence – ütős hangszerek

 

🇬🇹 A Kakau Worship kakaója amit használunk Guatemalából, a kakaó őshazájából származik, gyönyörű, tiszta, finom energiákkal, fair trade forrásból. Itt igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének, az Asochivite törzs gondos munkájának köszönhetően.

🔥 A kakaó energiája mindig a tűz elemeként és a teremtés erejeként volt jelen a kakaó-szertartásokat folytató törzsek számára, de támogató energiái miatt hívják mama-cacaonak is.

🫘A szertartásos minőségű kakaó kiváló minőségű Criollo kakaóbabból készül. Az ebből készült kakaó, egy 100% -ban tiszta kakaóbab paszta, amely sokkal nagyobb mennyiségű jótékony, egészség- és hangulatjavító vegyületet tartalmaz, mint bármely más kakaóalapú termék a piacon.

🌎 E varázslatos tájak kakaója végigvezet az ősi kozmikus utazók titokzatos útján.

 

👀 Praktikus információk 👀

🙃Javasoljuk, hogy az esemény előtt 1-2 órával már ne egyél. Aznap kerüld a hús és tejtermékek fogyasztását.

🥻Gyere kényelmes ruhában, ami nem akadályoz a szabad mozgásban.

☕️Hozz saját bögrét magaddal, a Földanya megóvása érdekében nem használunk eldobható poharakat.

 

⏰ Időpont: 2023. április 22. 18:00-21:00

🌍 Helyszín: Magnet ház, belső udvar

🎫 Jegyvásárlás itt: https://cooltix.hu/event/64249fb42ce2bb8a6db47c29

 

Szeretettel várunk! 🤗