GaiaTree koncert

Belső udvar 18-21h
2022 december 16

A GaiaTree zenekart Varga Zsolti (Kirtan band) hívta életre, bár – ahogy ő fogalmaz – „jelenlegi formáját a Mindenség kovácsolta össze. Kevés „emberi” erőfeszítés, hanem a dolgok együttállása, szinkronicitás, „véletlenek”, a flow, vagy nevezhetjük bárhogy azt a magasabb rendező elvet ami a GaiaTree zenekar jelenlegi formáját létrehozta.

A GaiaTree szakrális világzenét játszik. Dalaink közös jellemzője, hogy szív csendjében, mély belső tudatállapotban születtek. Van köztük indiai tradíciókból származó – kundalini jóga, buddhista mantrák, hindu mitológia Isteneihez szóló -, de éneklünk az amazonasi törzsi hagyományok szív-simogató gyógyító dalai közül, ezeken felül elhangoznak majd szakrális magyar dalok, és saját szerzemények is. Meditatív handpanjáték, a szitár különleges éteri atmoszférát teremtő hangzásvilága, virtúóz klarinétszólók, de dinamikus, és igen táncos tempóra gyorsuló indiai kirtanok is felcsendülnek majd, ahol a résztvevők együtt énekelhetnek a zenekarral. Amikor pedig a táncos hangulat igazán kiteljesedik akkor jönnek a Magyarországon egyedülálló „védikus-rap” dalok is!”

Az est dalait együtt zengetve könnyedén, és nagyon gyorsan pozitív változásokat tapasztalhatunk hangulatunkban, lelki állapotunkban.

Gyertek el december 16-án, előkarácsonyozz velünk, oldódjunk fel éneklésben, táncban, ünnepeljük a Létezést, az együttlét örömét. Töltődjünk fel egymás társaságában gyógyító dalokkal, táncoljuk ki a hétköznapok nehézségeit, hogy még tisztábban, még tágasabb szívvel, még nagyobb szeretettel vethessük bele magunkat az ünnepi forgatagba és legyünk készen egy még szeretettelibb új évre!”

Az estén eredeti guatemalai ceremonális kakaót szolgálunk fel, és további ünnepi meglepetésekre számíthatnak a résztvevők.

Vendégünk lesz Sajti, a Pachamama band frontembere is.

Jegyvásárlás itt: https://cooltix.hu/event/636575a4864cb0cf36821938 

Jelöld, ha jössz!  https://facebook.com/events/s/gaiatree-unnepi-nagykoncert-es/790059302292806/

Kedvcsináló: (vigyázz, itt sok csodás koncertvideót találsz, és félő, hogy nem tudod majd abbahagyni ☺ ):

https://fb.watch/gV6aRor_W4/

https://fb.watch/gV6cNj9LNH/

https://www.youtube.com/watch?v=03RljOfw4jI&ab_channel=ZsoltiVarga

https://youtube.com/playlist?list=PL1SPE02XoaGjGX7C0MF7jei2ZfXL1AXHV

https://www.facebook.com/gaiatreemusic