IKIGAI & LOVE csoport – 07.14-től

Kankalin terem
07.14-től

Az IKIGAI & LOVE csoport segít megtalálni az élet értelmét támogató párkapcsolatot a mérgező kapcsolat után.

Közkívánatra készül júliustól az IKIGAI & LOVE csoport, amit nagy szeretettel várok. Egyre többen jelezték, hogy fontos lenne számukra a folyamatos önfejlesztő munka, támogató csoportban, és legfőképpen élőben.

Örömmel álmodtam meg az IKIGAI & LOVE csoportot, és nagy szeretettel lehelek életet bele. Állandó helyszíne a MagNet Közösségi Ház lesz, minden pénteken 18:00 órától.

Küldetés célja: Az IKIGAI & LOVE segít megtalálni az élet értelmét támogató párkapcsolatot a mérgező kapcsolat után. A csoporton belül együtt fejlődve elérhetitek a vágyott párkapcsolati célokat.

Létszám: maximum 25 fő alkalmanként

Részletek: https://valtozok.hu/ikigai-love-csoport-onfejleszto-parkereso-kozosseg/

Egy alkalmas jegy: 5 000 Ft: https://valtozok.hu/termek/ikigai-love-csoport-onfejleszto-parkereso-kozosseg-estje-2023-07-14-1800/

4 alkalmas bérlet: 17 000 Ft: https://valtozok.hu/termek/ikigai-love-csoport-onfejleszto-parkereso-kozosseg-estje-4-alkalmas-jegy/

 

Célunk, hogy találd meg az életed értelmét és az életed párját
Élményalapú párkereső workshop az önfejlesztő párkeresőknek.
A workshop a szellemi és lelki fejlődésedet szolgálja.
Párkeresés mérgező kapcsolat után
Szerinted mekkora az esélye annak, hogy ha korábban mérgező kapcsolatod volt, akkor a következő kapcsolatod is mérgező lesz?
Sajnos elég nagy esélye van, hogy ez fog bekövetkezni. Mit lehet tenni? Változtatni kell a tudatalatti berögződéseken. A tudatalatti fog minket mozgatni a jövőben is, ahogy ezt tette a múltban is. Ezért van nagy jelentősége annak, hogy a változás folyamatába bevigyük az élmény alapú gyakorlatokat, mert a tudatalattival az élmények szintjén tudunk kommunikálni. Ha maradandó változásra vágysz, akkor szeretettel várlak az Ikigai & love csoportba. Kezdjük az első lépéssel, csatlakozz.

Önfejlesztő, élményalapú gyakorlatokkal feladatokat oldunk meg, aminek hasznát veheted párkeresőként.

Töltsük ezt az időt azzal, hogy tudatosan készüljünk fel a célokra, és az eredményekre.

Zárd ki a külvilág zaját, így fókuszáltan tudunk tervezni., ahol élményalapú gyakorlatokkal segítek a változásban. Gyere el, és változtassuk meg együtt a tudatalatti rossz berögződéseidet.
Létezik kézzelfogható bizonyíték arra, hogy a biztonságos kapcsolatban élők agya tovább marad, egészséges, és a harmonikus kapcsolatban élők memóriája tovább marad aktív, mint a magányosoké.
Robert Waldinger TED előadása megtalálható a you tubon, aki már a negyedik vezetője az 1938 óta tartó feltehetően leghosszabb kutatásnak, amiben azt kutatták, hogy vajon mi segítheti elő, a boldogságunk, és egészségünk megtartását egy életen át.
724 férfi életét vizsgálták a kutatás során, mindenre kiterjedően, folyamatosan, éveken át.
Megállapították, hogy a kapcsolatok minősége megóvja az embereket a korai leépüléstől.
Azok, akik kölcsönösen számíthatnak egymásra, valakihez tartoznak, oltalmazva vannak a magányosokhoz képest.
A magányosok korábban épülnek le, boldogtalanabbak, és egészségük hamarabb hanyatlásnak indul.
Mivel mi emberek kicsit lusták vagyunk, mindent varázsütésre szeretnénk elérni, ezért nehéz számunkra egy biztonságos kapcsolatot kialakítani. Életen át tartó, folyamatos aktív munka, egy bensőséges, minőségi párkapcsolatot működtetni. Érdemes erőforrásokat fordítani saját képességeinkre, hogy bensőséges kapcsolataink legyenek.
A korlátozó hiedelmek átalakítása segít a biztonságos kapcsolatok kialakításában.
Szeretnélek támogatni a vágyaid valóra váltásához.
A helyszínre a regisztráció, és helyfoglalás miatt érkezz időben, és hozz magaddal tollat, palackos vizet, és tudatos jelenlétet.
Az eseménynek elsődleges célja, hogy önfejlesztéssel, felismerésekkel készítsen fel az eredményes párkeresésre.
Az eseménynek nem elsődleges célja, hogy a résztvevők az eseményen találják meg a párjukat, mint ehhez hasonló más szervezők eseményeiben, bár nem zárja ki annak a lehetőségét sem.
Javasolt öltözet első sorban legyen kényelmes, és ízlésednek megfelelően kifinomult.
Bár modellezzük az ismerkedős randik szituációit, de első sorban önreflexió, és felismerések gyűjtése céljából.

Küldetésünk egy olyan önfejlesztő párkereső közösség építése, ami segít pároknak egymásra találni a változásoknak, és a fejlődéseknek köszönhetően.

honlap: https://valtozok.hu/

telefon: +36 30 184 4630

iren.nemeth@valtozok.hu