Játékest: Etika-Túra beszélgetés kör – 05.17

Bodza terem
05.17

Szeretettel hívunk Benneteket az életet megváltoztató ETIKA-TÚRA MINDENKINEK eseményünkre! Ez egy kivételes alkalom, ahol az etika és a szórakozás találkozik egy fantasztikus társasjáték keretében. Az Etika-túra társasjáték kérdései annyira aktuálisak ma is, hogy ebből egy havi rendszerességű programsorozatot indult. Ez egy újfajta, tiszta, tudatos és örömteli élet lehetősége, ahol egymásnak örömteli figyelmet adunk.

Mit kínálunk?
 ETIKA-TÚRA MINDENKINEK: Próbáld ki és szeresd meg ezt a lenyűgöző játékot, ami segít neked fejleszteni az etikai gondolkodásodat és a döntéseidet.
 Szórakozás és Közösség: Találkozz új ismerősökkel, akik ugyanúgy rajonganak a játékért, a mély és tudatformáló beszélgetésekért és a nemártás nemes ügyéért, mint Te. Építs kapcsolatokat és tapasztald meg a közösség erejét.
 Beszélgetések: Vegyél részt élénk beszélgetéseinken az etikai kérdésekről és tapasztald meg az eszmecserék izgalmát.
 Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy együtt ünnepeljük a nemártás és a többi etikai alapelv világát. Gyere el barátaiddal vagy családoddal, és legyél részese ennek az emlékezetes eseménynek!

Terembérleti hozzájárulás: 2000 Ft
Kérjük, csak az jelentkezzen, aki valóban részt tud venni az eseményen, amely regisztráció- és hozzájárulási díj köteles.

Ha pedig magaddal szeretnéd vinni az ETIKA-Túra Mindenkinek Társasjátékot, résztvevőként kedvezményes áron megvásárolhatod!

Találkozzunk 2024. május 17-ém Budapesten, a MagNet Közösségi Házban, és együtt fedezzük fel az ETIKA-TÚRA világát!

Ne feledd megosztani ezt az eseményt ismerőseiddel, hogy minél többen részt vegyenek ezen a különleges alkalmon!