Krízisen túl szabadon – 06.06

Hamvas terem
06.06

Szánj két órát magadra és találd meg a tartalék erőd! Murányi Edina és Todorovits Rea fantasztikus előadására invitálunk Benneteket, mely, ahogy a nevében is benne van, sorsváltó pillanatokat tartogat számodra.

Murányi Edina különleges kisugárzása, hangja, már önmagában is gyógyszer. Egyedi stílusával, gyermek- és felnőtt mentális kríziskezelő trénerként, illetve a Murányi Mental Mentoring brand alapítójaként, tulajdonosaként áll majd a színpadra, ahol megmutatja, hogy minden helyzetből van kiút. Rávilágít az erősségeidre, és valóban hittel telve hallgathatod az egy órás motivációs és szemléletváltó előadását. A nő, a szakember, az ember, aki nem csak megtanulta, de át is élte a krízist, megtanult kilábalni belőle és arra is ráébredt, hogyan kovácsolhat előnyt az átélt tragédiákból. Megmutatja, hogy a testi-lelki gyógyító erő, Benned is ott van és hogyan tudod használni!

 

Todorovits Rea íróként áll ismét majd előttetek. Írásaival nők és férfiak tízezreit bátorítja nap, mint nap arra, hogy dobják el az álarcot és mutassák meg a valódi énjüket. Hite szerint, ameddig az ember szíve egyet is dobban, minden jóra váltható. Karizmatikus lényével és lényegre törő előadásával egészen biztosak lehetünk majd, hogy ismét egy lebilincselő előadás részesei lehetünk.

Két fergeteges előadás egyetlen estébe csomagolva, ahol mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy erősebb emberként távozz, mint ahogyan beléptél az ajtón.

 

Jegyvásárlás link: https://tixa.hu/sorsvaltas-2024

www.edinamuranyi.com