Lecsendesedés – Otthon önMagunkban

05.30

Lecsendesedés – Otthon önMagunkban – légzésszabályozás, testmozgás-jóga és mély relaxáció program

Mit tehetek az egészségemért?

🙏 Lecsendesedés – Otthon ÖnMagunkban program:
Légzésszabályozás, testmozgás-jóga és mély relaxáció által.

📆 Időpont: május 30.
⏰ Kezdés: 18:00

☯ Ezen gyakorlatok eredményeképpen kipihentebbé, energikusabbá válsz, a tested és tudatod rugalmasabb és békésebb állapotba kerül, ha rendszeresen tudsz gyakorolni, jógázni, lecsendesedni.

🤝 Amennyiben érdekel a jóga, energetikai gyakorlatok, meditáció és szeretnéd kipróbálni, csatlakozz hozzánk ezen a belső úton!

☮ Rohanó, zaklatott világunkban az emberek egyik fő problémája, hogy testi-lelki-szellemi szinten nem, vagy kapkodva végzi el ezen területek ápolását. Mindig időzavarban vagyunk, a testgyakorlást és a valódi ellazítást nem egyszerű beilleszteni az életünkbe a napirendünkbe. Gyakoroljuk azt, hogy kevés feszültséggel sietünk – mert ez már rajtunk múlik. Így az egész napunk reggeltől estig, és még az elalvásunk is békés és nyugodttá válik.

Szeretném kiemelni, hogy az elmúlt időszakban számtalan hozzászólás és üzenet érkezett a Függőségek Birodalma című filmemhez, amiben nehéz helyzetben lévő emberek osztották meg tapasztalataikat, amit rendkívül nagyra értékelek, és amennyiben eljut ez az esemény bárkihez, aki családtagként érintett, szeretettel ajánlom ezt az eseményt számukra is, hogy a lazítás és feltöltődés, az önmagunkról való gondoskodás alapjain részt vegyenek! ❤

A rendszeres gyakorlás megteremti a napunk és lényünk belső rendjét és ragyogását.

Terembérleti hozzájárulás, felajánlás: 3000 Ft/fő

A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a következő űrlapon tudsz megtenni: https://forms.gle/i5t98aFcqzB4KpEq5

Szeretettel,
dr. Laár-Sramkó Katalin
www.drlaarkata.hu