Lelki érettség: mi vagyunk saját életünk megteremtői. Bevezetés az ECKANKARBA karma és reinkarnáció eckankar – a spirituális szabadság ösvénye – 01.07

Bodza terem
01.07

Létezik egy aranyfonál , amely végigfut minden valláson és spirituális tanításon: ECK-nek hívják. Nevezik még Szent Szellemnek, Igének vagy Hallható Életfolyamnak is.

Az ECKANKAR a Fény és a Hang útja. Ősi gyökerekkel rendelkezik, tanításai mégis időtlenek. Élő tanok! Könyveken és tapasztalatokon keresztül szólnak hozzánk álmunkban és éber állapotunkban egyaránt.

A múlt század hatvanas éveiben Paul Twitchell, a modern ECKANKAR megalapítója gyűjtötte össze a fennmaradt ősi tanok “részecskéit“. A kor szellemének megfelelően érthetővé tette a létező tudást.

A spirituális keresőt, aki az ECKANKAR kalandos ösvényére „téved“, az álmok személyes megértésének megtanulása, a Lélekutazás megismerése, a karma, az inkarnáció törvényének jobb megértése, várja. Mindezt egy hiteles, élő Mester – Harold Klemp vezetésével, és számos spirituális gyakorlat illetve magyar nyelvű könyvek segítségével teheti.

Tanfolyamok, beavatások is részei a tanításoknak, a spirituális fejlődésnek. 

Szeretettel várunk mindenkit!

Az előadás sorozat alkalmával találkozhatsz magyar ECKistákkal, érdekes mindenkit éintő témakról beszélgetünk és megismerheted a HU (ejtsd Hjúúú) Éneket.

2024.01.07. vasárnap 10.30-12.30

Utána az összejövetelt havi rendszerességgel tartjuk, minden hónap első vasárnapján, keresd a további időpontokat a MagNet Közösségi Ház Eseménynaptárában.

Ajánlott terembérleti hozzájárulás: 1500,- Ft/ alkalom

Facebook esemény link:

Weboldal: www.eckankar.hu

Ha kérdésed van, hívj: 70-396 8053 (Nándor) vagy 20- 363 5317 (Judit)