Önfejlesztő találkozó témája: Légy ura az érzelmeidnek – 04.16

Rekettye terem
04.16

Az est témája: Légy ura az érzelmeidnek

Ha szenvedélyes és elkötelezett vagy a személyes fejlődés, önmagad megértése és a tartalmas emberi kapcsolatok kialakítása és ápolása iránt, akkor ez az esemény pont Neked való!

A program menete:
Mindenki helyét – így a Tiédet is – négyfős asztalokhoz sorsoljuk, ahol 30 percig olyan irányított kérdések mentén beszélgettek, amik teljesen átformálják a gondolkodásodat, közelebb visznek önmagadhoz, miközben rengeteg felismeréssel gazdagodhatsz és új ismeretségeket szerezhetsz. 30 perc elteltével új asztalt és vele új társaságokat sorsolunk – mindezt 3-4x megismételjük.

Program:
18:00 – 18:15: Érkezés
18:15 – 20:30: Vezett beszélgetések 4 asztalcserével (10 perces szünettel)
20:30 – 21:00: Kötetlen beszélgetés

Ennek a programnak a különlegessége a két állandó szekció, amelyekre a 3. és 4. asztalcserénél kerül sor.
Az egyik a Belső gyermek vagy önazonosság meditáció, amit kizárólag itt próbálhatsz ki. Habár spirituális neve van, valójában egy figyelem irányítási technika. A legtöbben, akik hozzám fordulnak tanácsért azzal küzdenek, hogy nem találják önmagukat, nem tudják hogyan lépjenek kapcsolatba az igazi önazonos énjükkel és fedezzék fel a saját útjukat. Ennek a gyakorlatnak a segítségével, tudományosan alátámasztott módon juthatsz el az elmédnek azon rétegeidbe, amiket réges-régen elrejtettél a tudatod elől. Megfelelési kényszereseknek kötelező, de mindenkinek ajánlott, aki elfojtja az érzéseit, nehezen kezeli a negatív érzelmeket, vagy külső elvárásoknak próbál megfelelni.
A másik pedig a Kapcsolat gyakorlat, ami rávezet arra, hogyan tudsz közelebb kerülni és bizalmat építeni egy másik emberrel. A gyakorlat hatására úgy fogod érezni, hogy megértenek, látnak és értékelnek téged, úgy ahogy vagy. Az eseményen való részvételedet az alábbi regsztrációs űrlap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani: https://forms.gle/aniqJdkuFVbPC5r18