PestBeszéd Toastmasters Klub – minden héten

Rekettye terem
Csütörtökönként

Minden csütörtökön 19:00 és 20:45 között:

Képzeld el, hogy kiállsz a közönség elé, és nem látják rajtad, hogy izgulsz. Az előadásod közben csillogó szempárok követik minden mozdulatod és látod, hogy megértették az üzeneted. Mikor a tapsvihar után lejössz a színpadról, jól érzed magad, és alig várod, hogy legközelebb is közönség előtt beszélhess.

Ezek a sorok szólhatnának akár rólad is!

Mi a PestBeszéd Toastmasters Klubban minden héten azon dolgozunk, hogy értékes visszajelzéseken keresztül segítsük egymást a jó szónokká válás kalandokkal kövezett útján. Minden klubestünkön vannak felkészült beszédek, rögtönzések, a találkozó végén pedig elhangzanak az elmaradhatatlan értékelések. Klubunk mottója: „Az örömteli pillanatokban tanulunk”, mely idézet a Toastmasters International szervezet alapítójától, Ralph C. Smedleytől származik. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a klubtagok között kialakuljon egy bizalmi légkör, ezáltal a PestBeszéd egy olyan biztonságos és támogató közeggé válik, ahol bátran ki lehet állni a színpadra gyakorolni.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan kell előadás közben kapcsolódni a közönséghez, hogyan lehet lekötni a hallgatóság figyelmét, vagy hogyan kell hasznos visszajelzést adni, akkor látogass el hozzánk, és nézd meg, mi hogy csináljuk!

 

Az első három alkalom ingyenes, utána van egy regisztrációs díj, majd félévenként kell tagdíjat fizetni, márciusban és szeptemberben. A tagdíjról érdeklődni személyesen az estjeinken, vagy a pestbeszed_toborzas@googlegroups.com – on keresztül tudsz.

Facebook: https://www.facebook.com/pestbeszed
Instagram: @pestbeszed
Bővebb információ a Toastmasters International szervezetről: https://www.toastmasters.org/about