Szerbia természeti kincsei előadás – 03.07

Rekettye terem
03.07

Hatalmas hegyek, kanyonok, vízesés, barlang számos természeti kincset rejt Szerbia nyugati része, mindezt megfűszerezve Kusturica hangulatával. Ismerd meg Nyugat-Szerbiát!

Egy rejtélyes ház a folyó közepén, gyönyörű kilátás a hegyekről, furcsa kádszerű képződmények egy barlangban, egy tündérmesébe illő vízesés és még számos természeti gyöngyszemet találunk Szerbia nyugati részén. Ráadásul az egész környéket körbe járja a Kusturica-hangulat, itt találjuk a híres balkáni filmrendező települését és filmforgatási helyszínét is egy kalandos vasútvonal mentén. Ha ez még nem lenne elég, számos további érdekességet rejt a régió, illetve az aktív kikapcsolódás mellett a pihenésre is tökéletes.

Az előadáson számos hasznos tippet is adunk a Szerbiába utazóknak: hol érdemes megszállni, közlekedés, mit érdemes enni és inni. Minden kérdésedre választ kaphatsz.

Az előadáson bemutatjuk május 17-20. közötti pünkösdi Szerbia természeti kincsei (Nyugat-Szerbia) utazásunkat is: http://www.balkaninfo.hu/szerbia-termeszeti-kincsei…

 Időpont: 2024.03.07. (csütörtök) – 19:00

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://tinyurl.com/2jxhc9nr

Az előadás és az utazás társszervezője a szerbiai utazások specialistája, a Szerbia Magyarul: https://www.szerbiamagyarul.com/