Tűzgyújtó Konferencia – A világ jobbításáért – 02.28

Hamvas terem
02.28

Flow Alapítványként küldetésünk, hogy támogassuk a forprofit és nonprofit szereplőket világjobbító együttműködéseik kialakításában.

Idén ez a híd-szerep tevékenységünk fő fókusza. Ennek jegyében – 10 évvel a második után – 2023. október 17-én megrendezzük Budapesten a harmadik hazai Tűzgyújtó Konferenciát.

Közel 200 eltérő életkorú és hátterű résztvevővel és közreműködővel, akik Magyarország legkülönbözőbb szakmáiból és területeiről érkeznek, és másképp talán sosem találkoznának egymással, ezen a napon mégis lehetőségük lesz ismerkedni, beszélgetni, kapcsolódni.

Célunk, hogy összekössük egymással a társadalmi problémákra érzékeny, tenni akaró embereket, közösségeket, szervezeteket, hogy ismerjék meg egymást és tanulhassanak egymástól: ezáltal a kis tüzekből újabb lángok éledjenek fel, és erősödjön az egész magyar társadalomra ható jobbító szándék.

Mit kaphatsz a Tűzgyújtó Konferenciától 8:30 és 17:45 között?

Lendületet – Egy energizáló, inspiráló napot, ami kimozdít, motivál, feltölt és lendületbe hoz.
Ösztönző kapcsolatokat – Új ismeretségeket, találkozásokat, társakat, akik cselekvésre ösztönöznek.
Inspiráló példákat – Történeteket, példákat, amelyek megváltoztatják gondolkodásodat, hozzáállásodat.
Ötleteket – Ötleteket, jó gyakorlatokat, amelyekből további formabontó kezdeményezések születhetnek.
Új megközelítést – Tiszta inspirációt egy teljes napot át, ami segít megkérdőjelezni eddig vitathatatlannak hitt feltevéseidet, hiedelmeidet.
Közösségélményt – A hasonló értékek mentén való összetartozás intenzív élményét, ami bátorságot ad a cselekvéshez.

Jegytípusok

Résztvevői jegy: 39.000 Ft, ami a nap minden költségét, valamint az ebédet és a kávészüneteket is tartalmazza.

Támogatói jegy: 78.000 Ft, amennyiben saját részvételeden túl, nonprofit szereplők ingyenes részvételét is biztosítani szeretnéd.

Támogatott részvétel: Ingyenes, ha a szervezés költségeihez most nem tudsz hozzájárulni, de Te is szeretnél ott lenni velünk október17-én, akkor jelezd ezt felénk az alábbi email címen mihamarabb: hello@flowalapitvany.hu

Facebook esemény link: https://fb.me/e/gpEjb9e84