Csoportos hangfürdő, hangutazás tibeti hangtálakkal és gonggal

Kankalin terem
05.27, 06.04 és 11

Feszültség, szorongás, alvászavar, diszharmónia…?

Ha ehhez hasonló érzések kavarognak Benned, és nem tudsz velük mit kezdeni, akkor szeretettel ajánlom, hogy látogass el a hangfürdőre. Ennek lényege, hogy egy órára kiszakadjunk környezetünkből és magunkkal foglalkozzunk. A hangutazás során tudatunk elcsendesül, agyunk kikapcsol, testünk ellazul; öröm és pozitív energiák töltik fel egész testünket, lelkünket. Sokan bele is alszanak. Öngyógyító folyamatok indulnak be, a testünk méregtelenít, feszültségek, blokkok oldódnak bennünk. Izomlazításra is megfelel, bár az inkább egyéni kezelésen belül javaslom, amire FB üzenetben lehet jelentkezni itt: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558793476777

A hangfürdő során a földön fekszel, semmi mást nem kell tenned, csak pihenned. Ehhez polifoam matracot és takarót biztosítunk. Ha szeretnéd, esetleg hozz Magadnak egy kisebb párnát.

Dátum: 2024. május 27. 17:30
Ajtónyitás: 17:25-től, kezdés (kb.) 17:40-kor, befejezés (kb.) 18:50-kor.
Díja: 6000,- Ft/fő, a helyszínen fizetendő készpénzben a hangfürdő megkezdése előtt. Amennyiben lehetséges, kérlek, pontos összeget hozz. Köszönöm szépen.
Mivel a terem kapacitása korlátozott, előzetes jelentkezés a GONG ommm Hangfürdő Facebook oldalán üzenetben erősen ajánlott.

Ha kérdésed van, GONG ommm Hangfürdő Facebook oldalán üzenetben szívesen válaszolok.
További lehetőségek:  június 04. és június 11.

Várlak szeretettel!