NonProfit Fejlesztők Szakmai Konferenciája 2024 – 06.12

06.12

Június 12-én sok más fejlesztő szakemberrel és szervezettel karöltve megrendezzük az első NonProfit Fejlesztők Szakmai Konferenciája című eseményt. Egy olyan Open Space napot tartunk, ahová a nonprofit szektorban dolgozó fejlesztők teljes körét invitáljuk.

Ma Magyarországon önmagunkat és a teljes társadalmat a kooperációra kell nevelnünk. Nincs más esélyünk. Csak együtt lehet eredményt, erőteljesebb társadalmi hatást elérni. Nincs értelme széttagozódva, egymástól elszigetelődve dolgozni ugyanazokon az ügyeken, és van értelme összefogni, együttműködni, partnerségeket építeni.

A Flow Alapítvány kezdeményezőként életre hívja ezt az eseményt, a MagNet Ház házigazdaként a helyszínt biztosítja, a meghívók és szervezők között ott lesznek: Appy, Art of Giving and Asking, Ashoka Magyarország, Civil Iránytű, Flow Alapítvány, Impact Hub, MagNet Bank, NIOK, Scale Impact, Simpact, Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezés-lebonyolítás költségeinek fedezéséhez adományt (a közös felelősségvállalás jegyében) örömmel fogadunk. Regisztrációkat június 5-ig fogadunk.

Az ebédjéről minden résztvevő maga gondoskodik.

Szívből reméljük, hogy sok-sok nonprofit fejlesztő velünk tart!

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFK88JgK6-kv-ZXzZ_e4tXg05lxy–vsZ_nofmuQWRDTIETw/viewform