Djembe Workshop & Show with Kelvin Kew – 04.08

Napraforgó terem
04.08

12-19h között:

Mamady Keita tanitványa és a TTM Djembe Akadémia vezetője, Kelvin Kew Szingapúrból ismét hazánkba látogat a djembe szerelmeseinek legnagyobb örömére. Az egész napos workshopon lehetőségetek nyílik megismerni ennek a Nyugat-Afrikában őshonos ütőhangszernek a történetét, felépítését és természetesen a játéktechnika elsajátítását is. Legyél teljesen kezdő vagy haladó djembe dobos, várunk Téged szeretettel a djembe mester áprilisi workshopján.
A szingapúri származású zenész a Los Angeles-i Zeneakadémia ütőhangszeres szakán végzett, 2006-ban kezdte tanulmányait Mamadyval, és azóta egész zenei karrierjét a djembe köré szervezte. Nem sokkal a 2008-as TTMI Certified Teacher képesítésének megszerzése után alapította meg a TTM Singapore-t, majd 2013-ban a Tam Tam Mandingue Djembe Akadémia alelnöke lett (https://www.ttmda.com/kelvin-kew)
Napjainkban Kelvin a TTM Djembe Akadémia vezetőjeként a djembe ritmusok és djembe tanitás népszerűsitésén dolgozik világszerte és idén tavasszal ismét ellátogat hazánkba, hogy egy egész napos workshopon széleskörű betekintést nyújtson a djembe ritmusok világába a hangszer szerelmeseinek. Az esemény nem titkolt célja továbbá a TTM Djembe Akadémia kelet európai székhelyének, egy budapesti iskola megnyitásának fantasztikus lehetősége.
A workshop angolul fog zajlani, de a zene nyelve univerzális, ezért egy alap szintű angol tudással is megfelelően elboldogulsz majd 😊

Regisztráció és jegyvásárlás:  https://forms.gle/fZW82ztADFAPZkMT6