GaiaTree ünnepi nagykoncert és kakaó ceremónia – 12.15

Belső udvar
12.15

Közeleg a tél, a befelé figyelés, a testi-lelki bekuckózás időszaka.. A kiáradás teremtő energiáit felváltja a visszavonulás, a forrás-létállapotba történő visszaolvadás mozdulatlansága.. Mivel az elernyedés is könnyeben megtörténik aktivitás után, szeretettel hívunk Benneteket egy ünnepek előtti utolsó nagy táncra, hogy mielőtt megpihennénk szeretteink ölelésében, táncoljuk ki az év nehézségeit, hogy még tisztább tekintettel, és még hálásabb szívvel élhessük át Létünk ajándékait..

Rólunk
A GaiaTree zenekar szakrális világzenét játszik. A zene különböző tradíciók világát elegyíti, megjelennek szív-simogató gyógyító dalok az amazonasi törzsi hagyományokból, meditatív handpan hangzásra épülő szerzemények, a szitár különleges éteri atmoszférát teremtő hangzásvilága, virtuóz klarinét játék, de lesznek dinamikus, és igen táncos tempóra gyorsuló indiai kirtanok is, ahol a résztvevők együtt énekelhetnek a zenekarral. Mindez a GaiaTree zenekar stílusát leginkább jellemző korszerű, és egyedi „védikus mantra-rap” stílusban. Ezt a zenei szintézist két csodálatos női hang kíséri, és teszi még csillogóbbá.
A GaiaTree zenekar tagjai
~Varga Zsolti (ének, gitár, handpanek, dobok)
~Tóth Kern Enikő – ének
~Takács Éva Bianka – ének, dobok
~Paula Chelemen – klarinét, didgeridoo
~Veress Zsolt – szitár, ének
~Juhos Gábor – basszusgitár
~Vendég zenész Barátaink: Sajtos Sándor Sajti, Erdősi-Bóta Bence

A Kakau Worship kakaója amit használunk Guatemalából, a kakaó őshazájából származik, gyönyörű, tiszta, finom energiákkal, fair trade forrásból. Itt igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének, az Asochivite törzs gondos munkájának köszönhetően.
A kakaó energiája mindig a tűz elemeként és a teremtés erejeként volt jelen a kakaó-szertartásokat folytató törzsek számára, de támogató energiái miatt hívják mama-cacaonak is.
A szertartásos minőségű kakaó kiváló minőségű Criollo kakaóbabból készül. Az ebből készült kakaó, egy 100% -ban tiszta kakaóbab paszta, amely sokkal nagyobb mennyiségű jótékony, egészség- és hangulatjavító vegyületet tartalmaz, mint bármely más kakaóalapú termék a piacon.
E varázslatos tájak kakaója végigvezet az ősi kozmikus utazók titokzatos útján.

Praktikus információk 
Javasoljuk, hogy az esemény előtt 1-2 órával már ne egyél. Aznap kerüld a hús és tejtermékek fogyasztását.
Gyere kényelmes ruhában, ami nem akadályoz a szabad mozgásban.
Hozz saját bögrét magaddal, a Földanya megóvása érdekében nem használunk eldobható poharakat.

Időpont: 2023. december 15. 18:00-21:00
Helyszín: MagNet Ház, belső udvar
Jegyvásárlás itt: https://cooltix.hu/event/654b8817f23e64569d8328f6

 

Kedvcsináló:
(vigyázz, itt sok csodás koncertvideót találsz, és félő, hogy nem tudod majd abbahagyni ☺ ):