Lelki érettség: mi vagyunk saját életünk megteremtői. Bevezetés az ECKANKARBA 1. rész – 12.17

Bodza terem
12.17

KARMA ÉS REINKARNÁCIÓ

Életünk véletlenek sorozata, vagy van mögötte egy természetes rend? Ismerjük-e ezeket a törvényszerűségeket, melyek segítenek eligazodni az életben?

ECKANKAR – a spirituális szabadság ösvénye

Létezik egy aranyfonál, amely végigfut minden valláson és spirituális tanításon: ECK-nek hívják. Nevezik még Szent Szellemnek, Igének vagy Hallható Életfolyamnak is.

Az ECKANKAR a Fény és a Hang útja. Ősi gyökerekkel rendelkezik, tanításai mégis időtlenek. Élő tanok! Könyveken és tapasztalatokon keresztül szólnak hozzánk álmunkban és éber állapotunkban egyaránt.

A múlt század hatvanas éveiben Paul Twitchell, a modern ECKANKAR megalapítója gyűjtötte össze a fennmaradt ősi tanok “részecskéit“. A kor szellemének megfelelően érthetővé tette a létező tudást.

A spirituális keresőt, aki az ECKANKAR kalandos ösvényére „téved“, az álmok személyes megértésének megtanulása, a Lélekutazás megismerése, a karma, az inkarnáció törvényének jobb megértése, várja. Mindezt egy hiteles, élő Mester – Harold Klemp vezetésével, és számos spirituális gyakorlat illetve magyar nyelvű könyvek segítségével teheti.

Tanfolyamok, beavatások is részei a tanításoknak, a spirituális fejlődésnek. 

Szeretettel várunk mindenkit 10.30-12.30 között!

Az előadás sorozat alkalmával találkozhatsz magyar ECKistákkal, érdekes mindenkit éintő témakról beszélgetünk és megismerheted a HU (ejtsd Hjúúú) Éneket.

 

Utána az összejövetelt havi rendszerességgel tartjuk, minden hónap első vasárnapján, keresd a további időpontokat a MagNet Közösségi Ház Eseménynaptárában.

Ajánlott terembérleti hozzájárulás: 1500,- Ft/ alkalom

Ha kérdésed van, hívj: 70-396 8053 (Nándor) vagy 20- 363 5317 (Judit)