Kapcsolataim Önmagam tükrében – Magamon a fókusz – 12.03

Boróka terem
12.03

Kommunikáció ‒ Kapcsolatok ‒ Önbizalom ‒ Önértékelés, önelfogadás ‒ Hozott minták, hitrendszerek

Minden kapcsolódásunknak célja van. Tanít, formál, felemel, és van, hogy fáj. Ha megérted és elfogadod ezt, és ezzel együtt szeretnéd harmonikusabban élni a mindennapokat, tarts velünk, kapcsolataid tükrében keresni a választ, legyen szó családi, baráti, munkahelyi vagy akár párkapcsolatról!

Szerezz felismeréseket, tapasztalatokat, és új élményeket! Fedezzük fel együtt, egymást segítve saját erőinket, melyek által közelebb kerülhetünk legjobb Önmagunkhoz!
Kis csoportban, illatokkal, mozgásos, rajzos és kognitív feladatokkal, transz-perszonális megközelítésben.

A program két napja szabadon választható, de ajánljuk mindkét napon a részvételt,  hogy a témát teljesebben körbejárhasd!

  1. nap november 18 ‒ “Magamon a fókusz” Az első nap arról szól, hogy vagy Te a kapcsolataidban, mit tehetsz önmagadért és értük, Te magad, saját magad fejlesztésével.
  2. nap december 3 ‒ “Kapcsolataimon a fókusz” A második nap arról szól, hogy viszonyulsz a másikhoz a kapcsolataidon belül, mit tehetsz a kapcsolataidért akár a kommunikációd, akár a közeledésed módjának fejlesztésével.

Részvételi díj:
Mindkét napra ‒ 36.000 Ft (november 6-ig korai kedvezménnyel 32.000 Ft)
Csak az első napra ‒ téma: Magamon fókusz – 20.000 Ft (november 6-ig korai kedvezménnyel 18.000 Ft)
Csak a második napra ‒ téma: Kapcsolataimon a fókusz – 20.000 Ft (november 20-ig korai kedvezménnyel 18.000 Ft)

A részvétel regisztrációhoz kötött: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFnQRwVX-u5CdPZPGeox3QuN7t_DJHpUpPr8U5ZV-rnFr4ZQ/viewform?usp=sf_link

 

Szeretettel várunk, ha szívesen részt vennél egy aktív, megtartó csoportmunkában!

Ani, Kata, Timi
AnKaTeam – Lélektriárd