Karácsonyi Örömünnep Koncert és Vásár – 12.03

Belső udvar
12.03

Szeretettel várunk karácsonyra hangoló közösségi programunkra december 3-án. 15 órától vásár, majd zenei workshopokra kerül sor, végül egy két órás Örömzene koncert veszi kezdetét, melyben közreműködnek: FODOR RÉKA, PODOSKI FLÓRA LAURA, KOVÁCS SÁRA DIZNA, ERDŐSI-BÓTA BENCE, VÁRNAI ÁKOS és meglepetés zenészek.
Ismert és sokak számára népszerű dalokat hozunk, karácsonyi szellemben.

Akár műkedvelő vagy, akár profi zenész, akár szereted a zenét vagy örömmel énekelsz is, kapcsolódnál a hangoddal, az örömteli zenélés terével, ez az esemény neked szól!  De akkor is jó helyen jársz, ha részt vennél egy felemelő közösségi élményben az ünnepek előtt. Hozd a hangszeredet is!

Várunk szeretettel akár műkedvelő vagy, akár profi zenész!  Gyere el, ha szereted a zenét, ha szeretsz énekelni, vagy csak szeretnél kapcsolódni a hangoddal. De akkor is jó helyen jársz, ha részt vennél egy felemelő közösségi élményben az ünnepek előtt. Hozd a hangszeredet is!


A PROGRAM:
15-20 óráig KARÁCSONYI VÁSÁR
La Luz, Jaquetra, Kimcsim, Spiritually Open Life, Szűcs Noémi – Életszínezők, Piperita

17-18 óráig Podoski Flóra (FLOWRA) workshop
18-19 óráig Fodor Réka workshop
19-21 óráig Örömzene Fodor Rékával, Podoski Flóra Laura, Kovács Sára Diznával, Erdősi-Bóta Bence, Várnai Ákos, Müller Dániel és meglepetés zenészekkel.

Az esemény adományos. Ajánlott adomány: 5000 Ft/fő. Támogatói adomány: 5-10 000 Ft/fő

A részvételhez kérjük regisztrálj itt:
https://forms.gle/xWybCZiy196YGawU8

Az adományt a helyszínen készpénzben tudjátok rendezni. Az adománnyal a fellépő zenészeket és az esemény lebonyolításához szükséges terembérlést, technikai költségeket támogatjátok.

Köszönjük, ha eljössz!
Szeretettel várunk!
Fodor Réka, Podoski Flóra Laura, Kovács Sára Dizna, Erdősi-Bóta Bence, Várnai Ákos, Müller Dániel és Gulyás Judit