KÖZÖS című kiállítás

Belső udvar
03.04 - 04.01 

Rideg Krisztina:

Egy-egy befejezetlennek vélt festmény adott ötletet ahhoz, hogy a lányommal közös festményeink legyenek. A közös képeinken Perla alaktrajzaihoz készítettem el a texturált felületeket és az árnyalt, rétegzett színeket.

A saját munkáim jellemzői a dinamikus színek használata, az egyedien texturált felületek kialakítása és a szimbolikus figura-ábrázolások. Sok festményre jellemző, hogy elforgatható, vízszintes és függőleges irányban is értelmezhető, így optimálisan illeszthető az adott térbe. Elsődleges inspiráció számomra megtalálni azt a határmezsgyét, ahol egy egyedi alkotás összeér a mindennapok harmóniájával és növeli az élettereinkben töltött idő minőségét azzal, hogy rápillantva, egy fél percre megállva jóérzéssel csodálkozhassunk rá egy-egy apró részletre újra és újra.

 

Bartha Perla Tatjána: Jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész szakán tanul.

 

A jelenlegi a 23. kiállításunk, festményeink megtalálhatók Magyarországon, Romániában, Amerikában, Szlovákiában és Jordániában.

 

A kiállításon megtekinthető Bulfoni Tiziano néhány nagyméretű festménye is. Tiziano Olaszországban tanult, 2004-ben végzett az Accademia di Belle Arti Venezia festőművész szakán.

 

Rideg Krisztina: 06 20 508-9808
Facebook: Rideg Krisztina Art

Szeretettel várunk mindenkit!