Siker Klub Beszélgető Est: Csányi László “Csanya” terepfutás szakértővel – 03.31

03.31

18 órától:

Ritka, ha ismerősökkel beszélgetek és a terepfutás kapcsán ne emlegetnénk “The Csanya”-t. Legendás versenyek, tökéletes szervezéssel, ebben mindig egyetértünk. Az alábbi szlogenek is már biztosan sokunknak ismerősek és tudjuk:  “A Börzsöny nem viccel! ” vagy “Ahol a fiúból férfi lesz és a lányok megtanulnak káromkodni..”.

Minden egyes rendezvénye 2007 óta pozitív változásokat hoz, abszolút versenyző-, és környezetbarát koncepcióval. Az egyik leghatékonyabban működő “természet szeretete” projekt eredményeként a versenyeken a frissítést saját pohárral vagy ivókulaccsal tudjuk megoldani. A Facebook oldalukon lévő bejegyzéseket sokszor nem lehet nevetés nélkül lereagálni, Csanyánál már megszokottak a humor és a kreatív marketing eszközök …tanulhatunk klingonul sporttal kapcsolatos szavakat és megtudhatjuk, hogy már intergalaktikusan is kíváncsiak a Vértes Trail Maratonra. Eseményeiken olyan önkéntesekkel találkozunk, akik lelkesítik a versenyzőket, közvetlenek és mosolygósak.

Vajon milyen egy kézműves (lábműves) terepfutóverseny, miért ennyire különlegesek és egyediek a befutóérmek és miért segíti a konkurenciát a fejlődésben tanácsaival.

Jegyek vásárlása: https://angelgoldprodukcio.com/Siker-Klub-Beszelgeto-Est-vendege-Csanya-Csanyi