Siker Klub Beszélgető Est sorozat – 02.24

Hamvas terem
02.24
18 órakor Siker Klub Beszélgető Estünk vendégei Zelcsényi Miklós Muki, felesége Zelcsényiné Pozsár Noémi és kutyusuk Maki.

Zelcsényi Miklós Muki a Balatonman Triatlon KFT. versenyigazgatója. Csapatával szervezi a Maratonman versenysorozatot, hazánk legnépszerűbb tömegsporteseményét az NN Ultrabalatont, az Ultra Tisza-tó és a Burgerking Ultrabalaton Trail és Burger King Ultra Lupa Tó versenyeket is. 2022 évtől pedig a Fighters Run terepakadályfutó versenysorozat is.
Beszél, majd sportmúltjáról, hogyan született meg a Balatonman Triatlon Fesztivál gondolata és miként sikerült valósítani, kik álltak az ügy mellé. Sikeres versenyeik mellett büszkék arra, hogy alapító tagjaik már 2 éve a POHÁRMENTES VERSENYEKnek.

Zelcsényiné Pozsár Noémi több, mint 10 éve vezeti sikeresen a Maratonman Depót, mely meghatározó boltja a hazai futók és triatlonosok közösségének. Több, mint húsz évig profin fallabdázott, elmeséli nekünk személyesen, ha a munkája és a kutyás gazdi teendők engedik, mivel tölti szívesen szabadidejét.
Maki családtag, ő Noémi kutyusa. Elkíséri mindenhova, legyen szó munkáról vagy a reggeli sétákról. Állítólag van egy “uzsonnás doboza” akit Mukinak hívnak és mindig kap tőle jutifalit.

Kíváncsian várjuk, milyen meglepetéssel készülnek számunkra, hiszen megszokhattuk már tőlük, hogy mindig van valami különleges nagy bejelentés a versenyekkel kapcsolatban. 😃

Az előadásra a jegyeket 2.500,-ftos kedvezményes jegyáron vásárolhatják meg webshopunkban 2023.02.10. éjfélig vagy a készlet erejéig, utána az előadás megkezdéséig 3.000,-ftos jegyáron itt :
https://angelgoldprodukcio.com/Siker-Klub-Beszelgeto-Est-Zelcsenyi-Miklossal-es-Z