Tarka-barka kézműves foglalkozás – lezárult

Bodza terem

Minden kedden 17 és 18 óra között van egy óra, amikor semmi sem szab határt a képzeletnek és a kreativitásnak! Szeretettel várom azokat a gyermekeket, akik szeretnek kézműveskedni, örömüket lelik a kreatív, elmélyült tevékenységekben, és szeretik a kihívásokat. 🎨🖌️✂️

Célom, hogy minél többféle anyaggal, és azok tulajdonságaival megismertessem őket, és az alkotás öröme mellett izgalmas, új dolgok megtapasztalásában, kipróbálásában legyen részük.

A gyermek számára maga az alkotás is egy játék, ami alatt fejlődik a kreativitása, gondolkodása, emlékezete, problémamegoldó képessége, szem-kéz koordinációja, és a finommotorikus képessége. Emellett  növelheti az önbizalmat, és segít kifejezésre juttatni az érzéseiket. Nem utolsó sorban remek élmény!

Ha gyermeked 6-10 év között van, és szívesen lenne egy vidám hangulatú, kis létszámú csoport tagja, ahol hétről-hétre új dolgokat alkothat, jelentkezz weboldalamon 👉https://www.tarkabarkafoglalkozas.hu/

 

Jelentkezés: https://www.tarkabarkafoglalkozas.hu/szolgaltatasok/

A foglalkozáson való részvétel feltétele az előre megváltott 4 alkalmas bérlet, amit a jelentkezést követően, email-es egyeztetés után állítok ki.

A 4 alkalmas bérlet ára 14.000.- Ft (azaz alkalmanként 3500.-Ft).

Weboldal: https://www.tarkabarkafoglalkozas.hu/

Email cím: tarkabarkafoglalkozas@gmail.com