Baba JátszóKör

Gyerekszoba
szerdánként

Napjainkban nagyon könnyű elmagányosodni az anyaságban, különösen, ha újak vagyunk benne (vagy családban az elsők). 

Szerdánként, Tarkovács Cilivel (kisgyermeknevelő, szülő-coach), Nagy Rőzsével (kisgyermeknevelő, szülő – csecsemő konzulens) közösen találkozhattok a MagNet Közösségi Ház Gyerekszobájában.

Edukatívan, szakértői figyelemmel és  támogatással, kötöttségek nélkül beszélgetünk a szülők éppen aktuális időszakainak nehézségeiről, szépségeiről, miközben gyermekeik szabadon felfedezhetnek, játszhatnak hasonló korú társaikkal. pastedGraphic.png 

Nem titkolt célunk, hogy megmutathassuk a szülők számára a “megfigyelés művészetét“, mellyel megérthetik gyermekeik csodálatos fejlődését, miértjeiket, hogyanjaikat.

De hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Heti 1 alkalommal, 1 óra keretében a gyerekek szabadon játszanak, mi pedig körben leülünk. Megfigyelünk, magyarázunk, ti kérdezhettek, mi válaszolunk, és reméljük, hogy szülőként egymással is kapcsolódni tudtok.
Játszókörünkbe az Apákat is nagy szeretettel várjuk, ha Anya épp nem ér rá, vagy Apa is megnézné, hol “lazul” a csemetéje.

A Baba Játszókör 8 héten keresztül kíséri végig a maximum 10 fős létszámú kiscsoportot, így biztosítva a gyerekek számára a kiszámíthatóságot.
Ennek tükrében a részvétel is előzetes jelentkezés alapján történik az egész 8 hétre.

Várunk mindenkit hatalmas szeretettel!

Cili és Rőzse

Dátum: 2023. április 5-től minden szerdán
14 – 24 hónapos gyerekeknek: 09:30 – 10:30
8 – 13 hónapos gyereknek: 11:00 – 12:00
Ár: 29.990 ft / 8 alkalom

Jelentkezés: https://gyerekrehangolva.hu/programok/